15 години след последната, трета част на Бандата на Оушън 

...
15 години след последната, трета част на Бандата на Оушън 
Коментари Харесай

Клуни, Брад Пит и Мат Деймън се завръщат в Бандата на Оушън

15 години след последната, трета част на " Бандата на Оушън "   Джордж Клуни, Брад Пит и Мат Деймън още веднъж се събират на снимачната площадка за  четвърти филм от поредицата, оповестява The Sun.

Режисьор на " Ocean’s Fourteen " още веднъж ще е  Стивън Содърбърг, който преди този момент работи и по трилогията за чаровните измамници, отпред с Дани Оушън.

През 2001 година режисьорът прави римейк на кино лентата " Ocean`s Eleven " на Луис Майлстоун от 1960 година Три години по-късно Содърбърг издава втората част от франчайза на Ocean`s Twelve, а през 2007 година и окончателния план на трилогията, Ocean`s Thirteen.

След излизането на третия филм, актьорите, които изиграха основните функции в плановете, оповестиха, че повече няма да вземат участие в продължението, само че съгласно изданието Содърбърг стартира работа по филма  " Ocean’s Fourteen ", в който още веднъж ще се включат Джордж Клуни, Брад Пит и Мат Деймън.

„ Слуховете за филм с присъединяване на Джордж, Брад и Мат се носеха от години, само че моментът не беше подобаващ, а натоварените им графици не позволяваха това да се случи. Най-сетне точният екип, който да подсигурява голям триумф на плана се събра и топ звездите взеха решение, че би било хубаво да се върнат към него “, споделя източник на изданието
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР